Verdura fresca

tomaquet penja hort del silenci

Tomàquet de penjar Bio

Tomàquet de penjar cultivat a la comarca de La Segarra.

És collit al mes d’Agost , el deixem madurar un mínim de dos mesos , sempre a temperatura ambient , fins que té el seu punt òptim per consumir.

Ingredients

Tomàquet

Presentació

Caixes de 0’500 g
Caixes de 2,5-3 kg

Codi GTIN :

******************

Carbassa Bio

Carbassa del violí cultivada a la comarca de La Segarra.

Ingredients

Carbassa

Presentació

Caixes de +/- 5 quilos

Codi GTIN :

******************

carbassa hort del silenci
alberginia blanca hort del silenci

Albergínia blanca Bio

Albergínia blanca cultivada a la comarca de La Segarra.

Gust exquisit , més fina i saborosa.

Ingredients

Albergínia blanca

Presentació

Caixes de +/- 6 quilos

Codi GTIN :

******************

Verdura de temporada Bio

Bledes de penca ampla, carbassó, espinacs, porro, faves, enciam ,escarola, ceba , patata.

Cultivem diferents varietats tradicionals de tomàquet d’amanir, les més representatives : Cor de Bou, Rosa Ple, Montserrat, Llarg del pebrot, Rosa d’Albesa.

Les verdures i hortalisses que ens permet l’època de l’any i que estant adaptades a la comarca.

Ingredients

Verdura de temporada

Presentació

Granel , caixes al pes.

Codi GTIN :

**************

bledes mongeta verda hort del silenci
Scroll to top