Ports gratuits segons condicions

TEMPURA DE CIGRÓ ECO

  • Producte de cultiu ecològic i elaboració pròpia.
  • Certificat CCPAE
  • Certificat Venda de Proximitat
  • Certificat SENSE GLUTEN
  • Certificat "BEN FET" per complir tots els principis que fan al·lusió a la qualitat; a l'origen de la nostra empresa Hort del Silenci; a la nostra contribució a l'activitat econòmica de Catalunya i la destinació d'una part dels nostres beneficis al territori.

QUÈ ÉS LA TEMPURA DE CIGRÓ?

És la farina que extraiem del nostre cigró Alta Segarra després de moldre'l en un molí de pedra i lentament per evitar que el cigró s'escalfi i perdi nutrients; condicionada amb farina d'arròs i bicarbonat per aconseguir un arrebossat més cruixent i més volum.

PERQUÈ SERVEIX?

Per arrebossar verdures, peix i marisc. És un arrebossat lleuger ja que el producte no està en contacte amb l'oli perquè la tempura de cigró manté totes les propietats i un cop tret de l'oli l'escup.

COM HO HE DE FER?

  • Batarem l'oul amb l'aigua (aquesta ha de ser molt freda, de nevera). Podem fer la barreja en un bol col·locat sobre un altre que tindrà glaçons al fons i així mantindrem el fred.
  • Afegirem la Tempura i remenarem just fins que ens quedi una massa de textura semi-líquida.
  • Un cop feta la barreja cal fer-la servir de seguida
  • Fregirem poca quantitat cada vegada.
  • Fregirem en oli abundant a 180ºC, 2-3 minuts màxim. L'arrebossat ens ha de quedar d'un color pàlid i cruixent.
  • Els vegetals els tallarem prims perquè se'ns coguin fàcilment.

Ingredients:  farina de cigró*, farina d'arròs*, bicarbonat sòdic i fosfat monocàlcic. * Procedents d'Agricultura Ecològica.

Informació Nutricional per 100 g:

 

Valor energètic: 1555 kj / 360 kcal

Hidrats de carboni: 57.7 g (dels quals són sucre 8.3g)

Greixos: 5.4 g (dels quals àcids grassos saturats 0.6 g)

Fibra alimentària: 8.3 g

Proteïnes: 18.2 g

Sal: 0.12 g

 

Informació Al.lergèns: Certificat absent de gluten

1410455
Certificat sense gluten i ecològic

Baixar

1410455-Fitxa tècnica

Baixar (637.72k)
Contacteu-nos