Ports gratuits segons condicions

Midó de Panís FREE GLUTEN ECO

El midó de blat de moro s'obté a partir de l'endosperma del gra de blat de moro, després d'un procés de neteja, rentat i mòlta. El componen fonamentalment cadenes de glúcids complexes, molt riques en energia. El midó de blat de moro no ha de confondre's per tant amb la farina de blat de moro, que s'elabora a partir de tot el gra de blat de moro i no només de la seva endosperma.

Ingredient: 100% Midó de panís ecològic

Informació Nutricional per 100 g:

Valor energètic: 1495 kj / 352 kcal

Hidrats de carboni: 87.5 g (dels quals són sucre 0 g)

Greixos: 0.1 g (dels quals àcids grassos saturats 0 g)

Fibra alimentària: 0 g

Proteïnes: 0.2 g

Sal: 0 g

Informació d'Al·lèrgens: Certificat absent de gluten

1410451
Certificat sense gluten i ecològic

Baixar

1410452-Fitxa tècnica

Baixar (268.98k)
Contacteu-nos