Hort del Silenci participa a Organic Food Iberia, a Madrid, els dies 8 i 9 de setembre

A Hort del Silenci sabem que la millor forma de preservar la salut de les persones i del planeta, en un món cada vegada més globalitzat, on imperen les presses i la immediatesa per comprar i consumir, és conrear i elaborar nosaltres mateixos productes sans, que siguin sostenibles amb el medi ambient i estiguin compromesos amb el nostre entorn. Som agricultors que treballem incansablement per donar valor al que produïm; alimentació ecològica certificada.

Els dies 8 i 9 de setembre, estarem presents a Organic Food Madrid Iberia per explicar la nostra història i per mostrar els nostres productes cuinats a foc lent, pensats i creats per trencar la creença que el bo i el sa és incompatible amb la modernitat i la innovació.

El nostre model de gestió:
Nosaltres mateixos cultivem, envasem, elaborem i distribuïm directament. D’aquesta manera, tenim cura el territori i el paisatge i a més contribuïm a evitar el despoblament rural, creant noves oportunitats laborals. Igualment, mostrem nous models de negoci a la gent que viu a la ciutat i que té la inquietud de traslladar-se al camp. En aquest sentit, fomentem models de negoci ètics i transparents.

Recuperar cultius antics i receptes tradicionals:
Alimentació és salut i per això ens preocupa el que mengem. En aquest sentit, una de les nostres majors obsessions és conservar aquells cultius i receptes que tan sanament ens han alimentat des de temps immemorials i que malauradament en l’actualitat correm el risc de perdre. Estem parlant del cultiu de cereals antics, que conserven intactes totes les seves propietats i no han estat modificats genèticament. Ens referim també a l’elaboració de les diferents farines que produïm a partir de cereals i llegums mòlts en molí de pedra per respectar al màxim les seves qualitats nutricionals i organolèptiques. I, per descomptat, parlem també de les receptes tradicionals que apareixen en els receptaris antics referents de la nostra cultura gastronòmica, que són la base de les nostres conserves i plats preparats.

Seguretat alimentària:
Tots els nostres productes estan certificats oficialment segons les seves característiques. Comptem amb productes vegans, FREE Gluten, de comerç just i venda de proximitat. Tots i cada un d’ells, sense cap excepció, disposen de la certificació ecològica europea. Els consumidors tindran la certesa absoluta del que estan comprant.

Noves tendències:
Com diu el refrany: renovar-se o morir. El mercat demana canvis constantment i per aquest motiu estem elaborant noves línies de productes vegans i sense gluten. No es tracta d’una tendència més, sinó d’una necessitat de salut. El món evoluciona i apareixen noves formes de concebre l’alimentació, igual que cada vegada més es reconeixen intoleràncies a segons quin tipus d’aliments. El nostre catàleg de productes és apte per a qualsevol sensibilitat.

Reduir la petjada ecològica:
Estem revisant tots els nostres embalatges per a fer-los molt més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient substituint, per exemple, les bosses de plàstic d’un sol ús per les caixes de cartró reciclat alimentari. Entre altres beneficis, aquest canvi també ens permetrà lluitar contra el malbaratament, un hàbit massa comú en el nostre temps.

Innovació a la taula:
No només innovem en textures i sabors, sinó també en formats i presentacions. Estem en constant moviment, creant nous productes que siguin saludables i sostenibles, en envasos còmodes i fàcils d’utilitzar, que ens permetin ser transparents i aportar al consumidor tota la informació que es mereix. Innovem cada dia per millorar la nostra oferta i l’experiència dels nostres clients.

Democratitzar l’accés a l’alimentació ecològica:
La producció ecològica requereix temps diferents a la convencional i també es produeix en menor quantitat. Per aquest motiu, els productes bio ECO són ​​generalment més cars que la resta al mercat. Conscients de l’existència d’aquesta barrera econòmica que impedeix l’accés de gran part de la població a una alimentació sana i saludable, des Hort de l’Silenci treballem per vendre tots els nostres productes a preus assequibles per a totes les butxaques, a més de tenir disponible el format familiar a LA MAJORIA d’ells. Una bona manera d’economitzar les compres i alhora estalviar envasos.

La nostra filosofia:
Un producte (inclosa la seva producció, elaboració i distribució) ha de ser bo per a tu, per a tots i per al medi ambient. Si no ho és, no és d’Hort de l’Silenci. Nosaltres apostem per:

  • Cultius propis i de proximitat
  • Pràctiques agrícoles sostenibles
  • Equilibri territorial i laboral
  • Alimentació ecològica i certificada
  • Embalatges reutilitzables
  • Preus assequibles per a totes les butxaques
  • Respecte per la nostra llengua i cultura

Us convidem a visitar el nostre estand nº 8D80 a la Fira!

Deixa un comentari

Scroll to top