Hort del Silenci rep el premi al millor producte innovador ecològic vegà per l’OU VEGETAL, a Organic Food Iberia

En el marc de la celebració de la fira Organic Food Iberia, celebrada a Madrid els passats 8 i 9 de setembre, es van entregar els Organic Iberia Awards, en onze categories. L’OU VEGETAL, un dels nostres productes més innovadors, va ser el guanyador en la categoria de Millor Producte Innovador en Producte Ecològic Vegà. Un gran reconeixement a tota la trajectòria de la nostra marca, que ha apostat sempre per crear i elaborar productes sans, ecològics, sostenibles i de proximitat, fomentant els cultius propis.

Què és L’OU VEGETAL? Farina de cigró condicionada per ser un substitut de l’ou. Dues cullerades soperes d’aquest producte són l’equivalent a un ou mitjà. Hi hem d’afegir aigua fins aconseguir la textura d’on ou batut…i ja estarà llest per fer pastissos, creps, truita de patates o verdures…🍰😋 Està certificat oficialment com a producte ecològic, vegà i sense gluten.

Cal destacar que a Organic Food Iberia s’ha presentat el producte en un envàs novedós, que consta d’un pot de plàstic RPET reciclat, amb tapa també de plàstic (per evitar la contaminació creuada a la cuina o a l’obrador), dins d’una caixa de cartró reciclat que ens explica: les propietats nutricionals i organolèptiques de la farina, com utilitzar el producte en cada un dels seus diferents usos, idees i consells per reutilitzar l’envàs i, finalment, informació sobre nosaltres i la nostra marca. Volem facilitar al consumidor la major informació possible sobre el producte adquirit, així com també assegurar-li una còmoda manipulació del mateix.

Des d’Hort del Silenci estem fent una gran aposta per adaptar tots els nostres envasos a criteris molt més respectuosos amb el medi ambient.

Deixa un comentari

Scroll to top