Llegums en gra Bio

Cigronet Bio Alta Segarra

Cigró petit, de superfície molt llisa, de sabor intens i delicat que augmenta fins a tres vegades el seu volum durant el remull. A la cuina el podem utilitzar en diferents formats: com empedrats de cigró, amanides, estofats, hummus, acompanyats amb verdures, sopes…

Els nostres llegums per la seva conservació són tractats tèrmicament per evitar additius i/o conservants.

Ingredients

Cigró BIO Alta Segarra de cultiu propi.

Presentació

Bossa paper            500g
Sac de paper           5kg  i  25 kg

Codi GTIN :

8436566721202         500 g
8436566725224         5 kg
8436566721707         25 kg

Llentia Pardina Bio Alta Segarra

Llentia pardina de l’Alta Segarra.

Varietat que es diferencia de les altres pel color marró de la pela i la mida mitjana ( entre 4/5 mm).

La seva  mida i la pela fina en permeten la coció directa, sense el preceptiu remulat dels llegums, que es redueix a un simple rentat.

Un altre avantatge és que la pela no es desprèn en coure-la, fent-la ideal per als guisats més o menys sucosos, i per a les amanides.

Els nostres llegums per la seva conservació són tractats tèrmicament per evitar additius i/o conservants.

Ingredients

Llentia pardina BIO Alta Segarra de cultiu propi.

Presentació

Bossa paper          500 g
Sac de paper         5 kg i 25 kg

Codi GTIN :

8436566721219       500 g
8436566725248       5 kg
8436566721998       25 kg

Mongeta Fesol Bio

Mongeta de gra allargat ,  petita i color blanc. Un cop cuita té un gust excel.lent, de pell molt llisa i duresa mitja, de consistència tova i suau al paladar.

Els nostres llegums per la seva conservació són tractats tèrmicament per evitar additius i/o conservants.

Ingredients

Mongeta fesol BIO de cultiu propi.

Presentació

Bossa paper          500 g
Sac de paper            5kg

Codi GTIN:

8436566721226     500 g
8436566725231       5 kg

Scroll to top