Política de privacitat

TRACTAMENT DE DADES DE CARACTER PERSONAL

En Hort del Silenci estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats. 

En compliment del que disposa la Llei 15/1.999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i / o la subscripció a les newsletters de domini, seran  incorporades en una base de dades propietat d’Hort el Silenci, sl, amb la finalitat de poder gestionar la sol • licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per Hort del Silenci, sl, així com per a l'enviament de promocions comercials de altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès. 

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Hort del Silenci o altres empreses seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a Hort del Silenci, sl. Aquests enviaments publicitaris podran  realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants. 

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel •lació i, si escau, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per això, pots: - Enviar una comunicació escrita a Hort del Silenci, sl (LOPD), Carrer Major s/n, Muller – Els Plans de Sió (Lleida) adjuntant una fotocòpia del teu DNI - O bé enviar un missatge a oficina@hortdelsilenci.cat amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client juntament amb la (es) frase (s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DE Hort del Silenci, sl i/o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES. Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis en contactar-nos.