Canvis i devolucions 

LLEGIU ATENTAMENT AQUESTES CONDICIONS

Volem que estiguis completament satisfet amb cada compra que facis. Per a això disposes de dues possibilitats diferents de desistiment de la teva compra:
a) Cancel•lació de la compra. Si et penedeixes de la teva compra, contacta'ns durant les 6 hores següents per cancel•lar i evitar l'enviament.
b) Substitució de la compra, causada perquè: el producte rebut no correspon amb el que s'havia demanat, el producte està en mal estat, el producte està deteriorat a causa del transport. Si per un d'aquests motius no quedes satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 7 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-lo. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre.).

Només has de trucar-nos o escriure'ns durant les 12 hores següents a la recepció de la comanda, i fer-nos arribar, durant les 48 hores següents a la trucada o al mail, el producte en perfectes condicions i en el seu embalatge original, incloent  etiquetes ENVIAMENT I FACTURA. És molt important que ens retornis el / s productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inapropiat, no admetrem la devolució. l Una vegada que rebem la mercaderia als nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, Hort del Silenci admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada, i si s'escau, a l'enviament del nou producte: si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, se't abonarà l'import en la mateixa targeta de crèdit.

NOTA: Rebràs el reintegrament de l'import en un termini màxim de 20 dies a partir de la recepció al nostre magatzem del producte de canvi o devolució. Tingues en compte que si vas pagar per targeta de crèdit és probable que el teu banc no et mostri l'import de la devolució en el teu saldo fins al mes següent.

En el cas de productes defectuosos o enviaments erronis, totes les despeses d'enviament aniran a càrrec d’Hort del Silenci, al no admet enviaments a ports deguts.

Per realitzar un canvi o devolució, envia'ns un correu electrònic a oficina@hortdelsilenci.cat o truca'ns al +34 644 55 03 85.